Plan ishrane

Kao i kod konsultacija, prepračunavam Vaš BMI (indeks telesne mase), odnos struka i kukova koji ukazuje na rizik za oboljenja, idealnu telesnu masu, bazalni metabolizam i dnevne energetske potrebe. Na osnovu ovoga kao i Vaših navika, o kojima ste pisali upitniku, sastavljam jelovnik za 2 nedelje, dobijate uputstvo o pravilnoj ishrani i recepture za jela iz jelovnika. Takođe dobijate i recept za prirodni lek ili jutarnji detoks napitak, ukoliko procenim da Vam je potrebna dodatna suplementacija, pišem predlog. Jelovnik je stroži od konsultacija, ali i tačniji jer se preračunavaju gramaže i kalorijske vrednosti za Vas, samim tim daje brže rezultate. U zavisnosti od problema kontrola sa menjanjem jelovnika ide na 4 nedelje. Kontrola težine i obima je na 7 dana i ona je besplatna. U okviru plana ishrane postoji dostupnost za svakodnevne konsultacije.

Plan ishrane odnsosno jelovnik preporučuje se za više različitih stanja:

-Plan ishrane za smanjenje telesne mase 43 evra

-Plan ishrane za povećanje telesne mase 43 evra

-Plan ishrane za decu (predškolski, školski uzrast) 43 evra *dogovor sa roditeljima

-Plan ishrane za porodicu (cena zavisi od cilja i koliko članova ima) 70- 90 evra

-Plan ishrane za trudnice i dojilje 43 evra

-Plan ishrane za sportiste 60 evra

-Plan ishrane za lečenje različitih zdravstvenih stanja (poboljšanje krvne slike, anemija, gastritis, dijabetes, povišen krvni pritisak, bubrežni problemi, kožni problemi, oboljenja štitne žlezde itd.) 48  evra

– Kontrola sa menjanjem jelovnika se vrši na 4 nedelje, a cena kontrole zavisi za šta ste uzeli plan ishrane (40-45 evra)