Plan ishrane

U okviru plana ishrane dobijate detaljno objašnjenje o ishrani (po grupama nairnica, kako bi Vam bilo lakše da upamtite), dobijate objašnjenje ukoliko imate neki zdravstveni problem ili je ishrana vezana za određeni period kao što su trudnoća, laktacija. Dobijate preporuku kako da organizujete Vašu ishranu, preporuke o fizičkoj aktivnosti i drugih zdravih stilova života.

Prepračunavam Vaš BMI (indeks telesne mase), odnos struka i kukova koji ukazuje na rizik za oboljenja, idealnu telesnu masu, bazalni metabolizam i dnevne energetske potrebe.

Svaki klijent mi popunjava upitnik u kojem detaljno opisuje svoje navike, ali i druge podatke vezane za ishranu, takođe potrebna mi je i poslednja krvna slika i izveštaj od lekara, ukoliko imate neko oboljenje. Na osnovu ovoga kao i Vaših navika, o kojima ste pisali upitniku, sastavljam jelovnik za 2 nedelje, dobijate i recepture za jela iz jelovnika.

Na osnovu anamneze određujemo zajednički cilj i postavljamo više manjih ciljeva, bilo da je to put do idealne telesne mase, promene navika ili ozdravljenja. Takođe, dobijate i recept za prirodni imuno napitak prilagođen vašem zdravstvenom stanju, a ukoliko procenim da Vam je potrebna dodatna suplementacija, pišem predlog.

U zavisnosti od problema, kontrola sa menjanjem jelovnika ide na 4-6 nedelja. Kontrola težine i obima je na 7 dana i ona je besplatna. U okviru plana ishrane postoji dostupnost za svakodnevne konsultacije.

Plan ishrane odnsosno jelovnik preporučuje se za više različitih stanja:

-Plan ishrane za smanjenje telesne mase 70 evra

-Plan ishrane za povećanje telesne mase 70 evra

-Plan ishrane za decu (predškolski, školski uzrast) 70 evra *dogovor sa roditeljima

-Plan ishrane za porodicu (za 2 člana porodice) 115 evra

-Plan ishrane za trudnice i dojilje 70 evra

-Plan ishrane za sportiste 75 evra

-Plan ishrane za lečenje različitih zdravstvenih stanja (poboljšanje krvne slike, anemija, gastritis, dijabetes, povišen krvni pritisak, bubrežni problemi, kožni problemi, oboljenja štitne žlezde itd.) 75 evra

– Porodična dijetoterapija (ukoliko oba člana porodice imaju zdravstveni problem) 140 evra

– Kontrola sa menjanjem jelovnika se vrši na 4-6 nedelja, a cena kontrole zavisi za šta ste uzeli plan ishrane (65€ kontrola plana ishrane, 72€ kontrola dijetoterapije, kontrola porodičnog plana ishrane 105€, kontrola porodične dijetoterapije 120€)