Program

Individualne programe plan ishrane izrađuje specijalista strukovni nutricionista-dijetetičar Tamara Tanasković.

Zdrava ishrana je ključni faktor za održavanje optimalnog zdravlja i prevenciju mnogih bolesti. Pri kreiranju individualnog programa ishrane, nutricionista-dijetetičar uzima u obzir faktore kao što su starost, pol, fizička aktivnost, zdravstveno stanje, alergije i intolerancije na hranu, kao i životni stil. Na taj način se osigurava da ishrana odgovara potrebama svakog pojedinca, a istovremeno pruža sve potrebne hranljive sastojke.

Individualni program plan ishrane traje u zavisnosti od problema koji rešavamo zajedno, da li je u pitanju smanjenje, povećanje kilograma, plan ishrane u trudnoći, laktaciji ili je u pitanju rešavanje zdravstvenog problema (dijetoterapija).

Novac se uplaćuje na broj računa, ako ste iz Srbije, ako niste, uplata se može izvršiti preko Western Union-a, Ria money transfer-a, Moneygram-a, Međunarodnom uputnicom, preko Paypal-a ili uplatom na devizni broj računa. Javljate se na broj telefona koji Vam ostavljam na mejlu ili Instagramu, šaljete sliku uplatnice. Komunikaciju nastavljamo preko mejla, Viber-a, Whatsapp-a ili Telegram-a.

Pre početka saradnje, svaki klijent mi popunjava jednostavan upitnik, kako bih mogla bolje da Vas upoznam, kao i Vaše navike u ishrani, ciljeve i želje, koja je Vaša omiljena hrana, koje namirnice ne volite, koliko imate vremena za pripremu obroka, kao i Vaš životni ritam. Šaljete mi krvnu sliku i potrebnu medicinsku dokumentaciju, u odnosu na zdravstveno stanje. Od momenta popunjavanja upitnika, potrebno mi je između 7-14 dana za izradu individualnog plana ishrane.

Stojim vam na raspolaganju za više informacija koje možete dobiti na putem email poruke, Instagrama ili broja telefona na sajtu.