Program

Individualne programe ishrane izrađuje specijalista strukovni nutricionista-dijetetičar Tamara Tanasković.

Zdrava ishrana je ključni faktor za održavanje optimalnog zdravlja i prevenciju mnogih bolesti. Pri kreiranju individualnog programa ishrane, nutricionista-dijetetičar uzima u obzir faktore kao što su starost, pol, fizička aktivnost, zdravstveno stanje, alergije i intolerancije na hranu, kao i životni stil. Na taj način se osigurava da ishrana odgovara potrebama svakog pojedinca, a istovremeno pruža sve potrebne hranljive sastojke.

Individualni program plan ishrane traje u zavisnosti od problema koji rešavamo zajedno, da li je u pitanju smanjenje, povećanje kilograma, plan ishrane u trudnoći, laktaciji ili je u pitanju dijetoterapija.

Novac se uplaćuje na broj računa, ako ste iz Srbije, ako niste, uplata se može izvršiti preko Western Union-a, Ria money transfer-a, Moneygram-a, Međunarodnom uputnicom, preko Paypal-a ili uplatom na devizni broj računa. Javljate se na broj telefona koji Vam ostavljam na mejlu ili Instagramu, šaljete sliku uplatnice.

Pre početka saradnje, svaki klijent mi popunjava jednostavan upitnik, kako bih mogla bolje da Vas upoznam, kao i Vaše navike u ishrani, ciljeve i želje, koja je Vaša omiljena hrana, koje namirnice ne volite, koliko imate vremena za pripremu obroka, kao i Vaš životni ritam. Šaljete mi krvnu sliku i potrebnu medicinsku dokumentaciju, u odnosu na zdravstveno stanje. Od momenta popunjavanja upitnika, potrebno mi je između 5-14 dana za izradu individualnog plana ishrane.